Schadeherstel

SCHADEHERSTEL

SCHADEGARANT

Naast Vakgarage Vught zijn wij ook een erkend schadeherstelbedrijf waar alle merken auto’s kunnen worden hersteld. Dus bij ons is alles onder één dak! Voor de grotere schades zijn wij aangesloten bij Schadegarant, waardoor wij voor bijna alle verzekeringmaatschappijen mogen werken. 

 Bij Schadegarant is er:
- Hoogwaardige kwaliteit
- Snel herstel met een korte doorlooptijd
- Voordeel op financieel gebied in de vorm van:

  1.      Korting op uw Eigen Risico
  2.      Een gratis leenauto gedurende het herstel

Schadegarant is in 1992 opgericht als stichting zonder winstoogmerk.
Bij Schadegarant zijn partijen aangesloten die autoschades voor verzekerden vakkundig en vlot willen laten herstellen. Het gaat om autoverzekeringsmaatschappijen, auto(schadeherstel)bedrijven, assurantieadviseurs en gevolmachtigd agenten.   

Hoofddoelstellingen Schadegarant
Schadegarant heeft vier belangrijke doelen waar verzekerden van de Schadegarantverzekeraars baat bij hebben; 

1. Kwaliteit en veiligheid
2. Klanttevredenheid
3. Procesefficiency
4. Schadelast beheersing

logo_schade_garant

SCRATCH REPAIR®

Voor de kleinere schades hebben wij Scratch Repair; dé unieke deuk- en krasverwijdering!

  • Spatbord ingedeukt?
  • Bumper beschadigd?
  • Deur bekrast? 

Scratch Repair heeft dé oplossing: perfecte kwaliteit, is 40 tot 80% goedkoper dan de conventionele herstelmethode en de reparatie is vele malen sneller uit te voeren. Scratch Repair is een unieke schadeherstel technologie, die alleen door professionele vaklui wordt toegepast. Dus geen ‘doe-het-zelf’ middeltje, maar een technologie die gebruik maakt van door en door geteste materialen, waardoor uw auto er weer als nieuw uit zal zijn. 

In het filmpje is:

  • Een voorbeeld te zien van een typische Scratch Repair beschadiging. Na behandeling met Scratch Repair ziet elke auto er weer uit als nieuw. 
  • De toepassing van Scratch Repair te zien; snel en vergt weinig materiaal. Na de reparatie ziet u geen verschil met de originele lak. 

Om deze kwaliteit te onderstrepen biedt Scratch Repair 2 jaar garantie op der reparatie. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Laat uw beschadiging(en) door ons beoordelen en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor het herstellen van deze schade. 

Scratch_Repair